Najnovšie recenzie zo sekcie Napájačky
- lacne
- zacala prepustat vodu
asi po mesiaci začala prepustiť vodu ,vyhodil som ju a kúpil sklenenú
- Dobre uchytenie do klietky
- Napájadlo pod váhou vody vypadáva z držiaka
Možno som to na začiatok nepochopil a má to tam byt vložené úplne na spodku - pod 3 vrubkami- čiarami
Drží, ale zajac ho ľahko vyvráti koli tazisku napajadla
- lepsie ako klasicke zavesne flase na vodu pre hlodavcov,zajace sa tvaria max.spokojne
Nepoužiteľné. Preteká.
JK plastová napájačka 80 ml
Pridané: 11. februára 2024
(naposledy upravené 12. februára 2024)
Zakúpený v JK ANIMALS SK
Bohužiaľ tento produkt nemôžem používať, pretože uteká z neho voda za cca 2-3 hodiny a mám od toho všetko mokré v klietke :(
- Dávať si pozor na ilustračné fotky. Objednala som si farebnú klietku pre škrečka v chlapčenských farbách. Prišla úplne iná a ružová ! Rozhodne tento obchod neodporúčam pretože mi to neboli ochotní ani vymeniť klietku za klietku ale musela som naspäť poslať klietku na vlastné náklady ! Takže ak si chcete objednať z tejto stránky neriadte sa tým čo vidíte na obrázku fotky sú naozaj "ilustračné" a radšej si overte či vám bude zaslaný tovar ktorý naozaj chcete,alebo najlepšie z tejto stránky nekupovať nič!
Drôtik, ktorý slúži na zachytenie na klietku je krátky. Musela som zháňať iný. Nedá sa zachytiť na klietku..
kvalitný výrobok a dobrá cena
napájačka je super zajko ju má rád dobre sa mu z nej pije vodička mali sme presne takú istú ale padla a sa rozbila zajko z inej nechcel tak som dala do vyhladávača takú istú a našla som ju ked prišla zajko si ju hned oblubil dakujem velmi pekne aj za rýchle dodanie keby sa tejto niečo stane už viem kde mám objednať
- pohoda domova
+ kvalita, ani po dlhšej dobe používania voda samovoľne neodteká po kvapkách, ako pri bežných napájačkách.
…
- Material
- Nepreteka
- Voda vydrzi dlhsie cerstva
- Zlozitejsie cistenie a manipulacia
Napajacka je kvalitna a nepreteka, manipulacia sa moze zdat zlozitejsia ale ak sa to naucite bude to jednoduche. Ja mam klietku zhora otvorenu, takze vyberanie je lahsie. Treba si vybrat spravny rozmer aby sa do klietky vosla a bola v idealnej vyske. Mam aj 2 mensie plastove napajacky a morcata piju zo vsetkych. V sklenenej vydrzi voda cerstva dlhsie takze ju mam ako rezervu keby mensie boli prazdne.
ok
- Ok
- Žiadne
Som spokojná a odporúčam tovar
- Nedrží v držiaku keď ju naplníte vodou, iba v spodnej casti
- kvalitná
Zobrazujem 1 - 20 zo 110 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...6 Ďalšie »